Heeft u een vraag neem direct contact met ons op:

Uw Riool - Onze Zorg

oliebenzine afscheider ledigen

Boers Riooltechniek is een familiebedrijf. Hierdoor zijn er korte lijntjes en heeft u niet te maken met accountmanagers, planners of receptioniste maar krijgt u in de meeste gevallen direct de juiste persoon aan de lijn.

Voor het ledigen van uw oliebenzine afscheider en eventueel extra aanwezige zandvanger sluiten we graag een contract met u af. Op vooraf afgesproken maanden, weken of op afroep halen wij dan uw afscheider leeg. Doordat we dit dan vooraf op route kunnen inplannen kunnen we dat tegen een extra scherpe prijs aanbieden!

Boers Riooltechniek heeft een BE oplegger met combi opbouw waardoor we uw afscheider kunnen leegzuigen en ook de eventeulen zandvanger. indien nodig direct met hoge druk kunnen reinigen. Doordat we met een compact voertuig komen kunnen we ook op plaatsen komen waar een grote vrachtwagen niet kan komen.

Wij zijn NIWO erkend inzamelaar van afvalstoffen, u krijgt van ons een begeleidingsbrief na het ledigen van de afscheider. U als afzender tekent dat u afstand doet van u goederen (inhoud put) en wij tekenen voor ontvangst van u goederen. NU EN ANDERS NIET zijn wij als inzamelaar verantwoordelijk voor de ingezamelde stoffen. Laat nooit uw afscheider ledigen als u geen begeleidingsbrief ontvangt. Wij bufferen de stoffen op en zorgen voor afvoer naar een eindverwerker.

Direct een vrijblijvende offerte ontvangen voor het (periodiek) ledigen van uw oliebenzine afscheider Vul dan het onderstaande offerteformulier in. Zit uw afscheider nu vol, en moet hij zo snel mogelijk leeggehaald worden? Bel dan 0166-672130. Let op, sluit op tijd een contract af, of vraag of tijd een offerte aan zodat deze op route leeggehaald kan worden, en dus tegen een extra scherp tarief!