Badkamer verstopt?

U hebt last van een verstopping in de badkamer. Belangrijk is dan om te weten of het om een los probleem gaat of dat er meerdere afvoeren niet weglopen.
Foto van Badkamer verstopt? Achtergrond lijnen
Foto van Badkamer verstopt? Achtergrond lijnen mobiel

Wastafel

Gaat het alleen om een verstopte wastafel, dan kunt u kijken of de sifon schoon is. Is de sifon schoon, dan kunnen wij de leiding doorveren met een veermachine. Ook de sifon kunnen wij schoonmaken als u dit zelf niet lukt.

Bad

Gaat het om een bad dat slecht of niet wegloopt, dan kunt u zelf met een ontstopper (plopper) proberen het haar uit het sifon te halen. Lukt dit niet, dan kunnen wij met een waterstofzuiger de leiding leegzuigen

Douche

Zit uw douche verstopt of loopt deze slecht weg? Dan is de eerste belangrijke vraag: Heeft u een douchebak of een putje/gootje? Heeft u een douchebak, dan kunt u met een ontstopper (plopper) proberen om de sifon schoon te maken. Lukt dit niet, dan kunnen wij dit met een waterstofzuiger. Haal de sifon niet los, u krijgt hem dan namelijk moeilijk terug. Gaat het om een putje of gootje dan kunt u de sifon wel loshalen. Kijk of de sifon schoon is. Is deze schoon, dan kunnen wij hem met de veermachine ontstoppen.
Foto van WC Badkamer

WC Badkamer

Loopt de wc in de badkamer niet weg, dan kan het wezen dat er veel papier in de wc-pot zit. U kunt met de ontstopper (plopper) proberen dit weg te drukken. Een andere manier is, als er geen ontstopper in huis is, om een volle emmer water op borsthoogte in een keer leeg te gooien in de wc.
Mocht dit niet lukken, dan kunnen wij de leiding schoonmaken door middel van een veermachine met een dikke veer. Hiervoor halen wij de wc-pot eraf en kunnen we op die wijze in de leiding komen.
Gooi nooit vochtige doekjes of maandverband door de wc, dit kan verstoppingen veroorzaken!
Foto van Complete badkamer verstopt

Complete badkamer verstopt

Zit uw complete badkamer verstopt, dan kunt u er eigenlijk zelf niets meer aan doen. Dan moeten wij de leiding doorveren. Afhankelijk van wat er allemaal in de badkamer verstopt zit en de dikte van de leiding, kijken wij met wat voor veermachine wij dit probleem voor u oplossen.
© 2024 Boers vof. Website ontwikkeld door BoersWeb