Over ons...

Boers Riooltechniek

Boers Riooltechniek is sinds 1988 actief in rioolreiniging en aanverwante diensten.

Vooruitstrevend, innoverend en duurzaam ondernemen staan op gelijke hoogte als klantvriendelijkheid, service en prijs.

Ons bedrijf bestaat uit 2 onderdelen, te weten Boers Riooltechniek & Boers wegdekreiniging. We werken voor particulieren, bedrijven, (zorg)organisaties, provincies en gemeenten.

Boers Riooltechniek Achtergrond lijnen
Boers Riooltechniek Achtergrond lijnen mobiel
Ons werkgebied

Ons werkgebied

Ons werkgebied bestaat uit Zeeland, de Zuid-Hollandse eilanden en een deel van Noord-Brabant. Wanneer het aan ons gevraagd wordt, komen wij ook buiten deze regio. Wij rekenen altijd van uit tot thuis.

Ons team

Met een team specialisten ontzorgen we onze klanten van begin tot eind en willen we ongemakkelijke situaties zo snel mogelijk verhelpen. Heeft u een rioolprobleem, dan helpen we u graag.

Ons team bestaat uit 4 personen. Jan Boers is de oprichter van Boers Riooltechniek. Hij doet de planning en neemt de telefoon op. Verder werkt hij volledig mee in de buitendienst. Hanny Boers is de administratieve kracht binnen ons bedrijf. Henk Boers werkt ook volledig in de buitendienst. Hij is van alle markten thuis. Dick de Hond is onze grondwerker en tweede man op de auto.
Team foto
Met een team specialisten ontzorgen we onze klanten van begin tot eind en willen we ongemakkelijke situaties zo snel mogelijk verhelpen. Heeft u een rioolprobleem, dan helpen we u graag. Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.
DeltaTechniek
Kanters
gemeenteschouwenduiveland
gemeentetholen
de voogd
mjo_logo-leidingingtechniek
gebr-moerland
wisse-techniek
© 2024 Boers vof. Website ontwikkeld door BoersWeb