Vetafscheider

Uw vetafscheider zit vol of bent u op zoek naar een (nieuwe) vetafscheider?

Boers Riooltechniek is een familiebedrijf. Hierdoor zijn er korte lijntjes en heeft u niet te maken met accountmanagers, planners of receptioniste maar krijgt u in de meeste gevallen direct de juiste persoon aan de lijn.
Foto van Vetafscheider Achtergrond lijnen
Foto van Vetafscheider Achtergrond lijnen mobiel
Foto van Afscheider vol?

Afscheider vol?

Voor het ledigen van uw vetput(ten) sluiten we graag een contract met u af. Op vooraf afgesproken maanden, weken of op afroep halen wij dan uw vetput leeg. Doordat we dit dan vooraf op route kunnen inplannen kunnen we dat tegen een extra scherpe prijs aanbieden!

Boers Riooltechniek heeft een BE oplegger met combi opbouw waardoor we uw vetput kunnen leegzuigen en indien nodig direct met hoge druk kunnen reinigen. Doordat we met een compact voertuig komen kunnen we ook op plaatsen komen waar een grote vrachtwagen niet kan komen.
Foto van NIWO erkend inzamelaar

NIWO erkend inzamelaar

Wij zijn NIWO erkend inzamelaar van afvalstoffen, u krijgt van ons een begeleidingsbrief na het ledigen van de afscheider. U als afzender tekent dat u afstand doet van uw goederen (inhoud put) en wij tekenen voor ontvangst van uw goederen. NU EN ANDERS NIET zijn wij als inzamelaar verantwoordelijk voor de ingezamelde stoffen.

Laat nooit uw put ledigen als u geen begeleidingsbrief ontvangt.

Wij bufferen de stoffen op en zorgen voor afvoer naar een eindverwerker.
Foto van Afscheider nodig of aan vervanging toe?

Afscheider nodig of aan vervanging toe?

U hebt nog geen vetafscheider, maar hebt hem wel nodig voor het milieu? Wij kunnen dit voor u verzorgen. Ook als u wel een afscheider heeft, maar deze moet vervangen worden, dan is dat geen probleem. Wij begeleiden u bij het uitrekenen van de capaciteit, en bij de keuze maken tussen beton of HDPE.
Wij zullen altijd afstemmen wat dan de beste dag voor de werkzaamheden zijn, zodat u hier zo weinig mogelijk hinder van ondervindt.

Offerte / lediging aanvragen

Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen binnen enkele werkdagen contact met u op voor een vrijblijvende offerte of – indien direct inplannen gewenst is – om een afspraak te maken wanneer we uw vetput komen ledigen.
© 2024 Boers vof. Website ontwikkeld door BoersWeb