Zakelijke verstopping

Heeft u een verstopping in uw toiletgroep, in een urinoir of in een keuken? Dat is voor ons geen probleem. Voor al uw verstoppingen bent u bij ons op het juiste adres. Het is voor ons erg prettig wanneer u tekeningen hebt hoe de leidingen lopen. Ook als uw pluvia dakafvoer verstopt zit, lossen wij het op.
Foto van Zakelijke verstopping Achtergrond lijnen
Foto van Zakelijke verstopping Achtergrond lijnen mobiel

Toiletgroep

Heeft u een wc of een hele toiletgroep verstopt zitten? Voor ons is het dan goed om te weten hoe de leidingen lopen. Afhankelijk wat de klacht is, kijken wij of wij een wc demonteren of dat wij buiten de leiding opzoeken!

Urinoir

Zit er een urinoir verstopt? Dan veren wij de leiding door. Dit doen wij door middel van een veermachine. Om dit te kunnen doen, demonteren wij de urinoir om zo bij de leiding te kunnen. Wij maken dan ook gelijk de sifon van de urinoir schoon. Deze is meestal helemaal verkalkt met urinesteen, net als de leiding. De meeste verstoppingen komen door het te weinig doorspoelen van het urinoir.

Keuken

Zit uw keuken verstopt, dan is het belangrijk om te weten of de keuken aangesloten zit op een vetafscheider. Als er een vetafscheider tussen zit, kan het wezen dat die vol zit. Dat kan dan de reden wezen van de verstopping. Als dit niet het geval is, dan lossen wij dit op door een veer door de leiding van de keuken te draaien of door de leiding door te spuiten wanneer de leiding een grote diameter heeft.

Pluvia dakafvoer

Zit uw hemelwaterafvoer of pluvia dakafvoer verstopt? Ook dan bent u bij ons op het juiste adres. Dit lossen wij ook graag voor u op. Meestal kan dit zonder veel moeite!
© 2024 Boers vof. Website ontwikkeld door BoersWeb