Heeft u een vraag neem direct contact met ons op:

Uw Riool - Onze Zorg

Rioolverstopping Schouwen-Duiveland

Oplossing rioolverstopping Schouwen-Duiveland

Boers Riooltechniek gevestigd op het eiland Tholen, wordt dagelijks gebeld voor rioolverstoppingen op Schouwen-Duiveland. Voor zowel particulieren, bedrijven en overheidsorganisaties zijn wij de dienstverlenering in het verzorgen van het oplossen van Rioolproblemen. Rioolproblemen ontstaan vaak door wortelgroei, vet in het riool of ketelstenen. Wij ontstoppen rioleringen in Schouwen-Duiveland met onze specialistische apparatuur en rioolontstoppingsmachine. Door een sterke service gerichte dienstverlening in combinatie met een kleine organisatie heeft u altijd een aanspreekpunt met kennis en ervaring. Binnen onze organisatie hebben wij ruim 30 jaar ervaring in het ontstoppen van rioleringen.

Riool verstopt in Schouwen-Duiveland

Rioolproblemen ontstaan vaak niet spontaan maar komt door ophoping in de rioolbuis. In het begin zult u dus daar weinig of niets van merken, naar gelang dat de buis verder verstopt raakt zult u bij het doorspoelen van de wc het horen borrelen. Een ander voorteken van een verstopte riool is het pruttelen van uw gootsteen. Een gootsteen heeft in de juiste situatie een kolk draai die onstaat als uw bak leeg loopt. In het geval van een riool verstopping zult u merken dat die draai in het water minder wordt en kan dat dus een teken zijn van een verstopping.

Vestopping in: Zierikzee, Bruinisse, Oosterland, Sirjansland, Drieschor, Nieuwerkerk, Kerkwerve, Brouwershaven, Zonnemaire, Ouwerkerk, Scharredijke, Noordwelle, Ellemeet, Serooskerke, Burgh Haamstede, Rensse, Noordgouwe